Long time listener, first time caller

Uusi toiveiden, ajatusten ja ideoiden tynnyri eli hääblogi saa näin alkunsa. Kuten otsikosta voi päätellä olen blogeja kyllä varmuuden vuoksi jo lukenut pitkään, vaikka kosinta onkin aivan tuore. Jotain innokkuudestani häitä kohtaan kertonee se, että olen esimerkiksi häähullun haaveiluja seurannut alusta saakka (kiitos Milou sinulle aina yhtä ihanista postauksista, inspiraatiosta ja tiedosta sitä etten ole tämän kanssa yksin). Mutta nyt tosiaan on oikein lupa höpsötellä häistä ja mikä sen parempi paikka kuin blogosphere, joka on täynnä kanssasisaria, ja joitain -veljiä, saman haasteen mahdollisuuden äärellä.

Kyllä olen juurikin yksi niistä tytöistä, joka on jo pienestä pitäen rakastanut häitä

Tarkoituksena on siis nauttia ja hömpöttää niin paljon kuin sielu vain sietää. Niin ja kai se itse juhlakin pitäisi järjestää. Iiks.

//M

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Long time listener, first time caller

 1. Ihanaa, tervetuloa nyt myös tähän uuteen rooliin hääblogien mahtavassa maailmassa! Ja kuinka siistiä, että olet lukenut blogiani sen alusta saakka! Olin varma ettei kukaan jaksa roikkua mukana siihen saakka, kunnes olemme naimisissa.. 😀

  Jään seurailemaan blogiasi! Nyt pitääkin heti lukaista nämä postaukset, jotka täällä jo on. 🙂

  Tykkää

  1. Voi et tiedäkkää miten odotettuja postauksesi ovat aina olleet. Suuri kiitos aktiivisuudestasi kyllä, sekin on ollut yksi syy minkä vuoksi blogiasi on ollut ilo seurata. Siellä kun aina on ollu uutta luettavaa. Ja on kyllä ihanaa seurata myös tätä vaihetta, kun on ne häät tulossa, eli kyllä minä ainakin mukana vielä roikun 🙂

   Ja suuri syy tähän, että lähdin omaakin blogia pohtimaan olivat sinun, ja myös muiden hääbloggajien, kertomukset siitä miten paljon tästä on saanut irti. Uskoisin, että tämä kyllä auttaa jäsentämään omia ajatuksiaankin vähän paremmin ja ainakin toimii yhtenä paikkana josta löytyy sitten kaikki ideat ja pohdinnat.

   Ja muuten suuri kiitos blogin ensimmäisestä kommentista 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s