Tahdon olla sun

Kosinta, jota olin ehtinyt jo odottaa, mutta joka kuitenkin tuli täytenä yllätyksenä, tapahtui kauniina aurinkoisena iltapäivänä vielä remontissa olevan tulevan asuntomme lähimaisemissa. Olimme siis kävelyllä merenrannalla ja ihailimme maisemia, kun silloinen avomieheni, nykyinen kihlattuni, hoksasi, että lähistöllä on yksi penkki, jolta on aivan erityisen kaunis näkymä. Noh, sinnehän oli päästävä istuskelemaan ja niinpä metsästimme juurikin tämän kyseisen penkin. Ja olihan ne maisemat oikein kauniit. Hetken istuttuamme ja ihailtumme maisemia sylikkäin kysyikin hän hieman oudosti, että saisiko hän kysyä yhden tyhmän kysymyksen. Tottakai sai. Eteeni ilmestyi pieni valkoinen korurasia ja hieman takellellen tuli kysymyskin: tulisitko vaimokseni. Itkun ja naurun sekaisena (ihme reaktio sekin) juuri ja juuri muistin vastata kyllä. Oli kyllä aivan mahtava tunne.

Ei aivan se kyseinen pnekki, mutta maisema oli melko samanlainen. Täytyykin käydä vielä ottamassa omia kuvia paikasta kunhan osuu aurinkoinen päivä kohdalle.

Se, että henkilö jota rakastaa eniten maailmassa rakastaa myös sinua eniten maailmassa on kyllä vertaansa vailla. Hetken nautimme vielä meren äärellä kunnes lähdimme kävelemään kotiin, jossa pääsimmekin nauttimaan skumppaa ja romantiikan tosi mestareiden tapaan, take-away pitsaa. Miehen piti valitettavasti vielä samana iltana lähteä töihin ja merillä kun on töissä, niin tulee vasta viiden viikon päästä takaisin, joten virallisempi juhlinta jää sinne. Onnensa kukkuroilla olisi kyllä oikein hyvä kuvaus minun tämän hetkisestä olotilastani ja joka kerta, kun katse osuu sormukseen ei virnettä vastaan voi taistella.

Ihana lisä, jota en ollut osannut lainkaan odottaa, on ollut se, että saa kertoa läheisilleen hyviä uutisia. Harvoinpa saa ihan vasenta kättään vilauttamalla ihmisiä itkemään onnesta 🙂

Kihlajaispäviämme ja ihana sormukseni. Kerron sormuksesta vielä lisää toisella kertaa.
Kihlajaispäviämme ja ihana sormukseni. Kerron sormuksesta vielä lisää toisella kertaa.

//M

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s