One ring to rule them all

Ihan helpoksi en tuota aiemmin kuvattua kosintaa tehnyt, sillä toiveeni oli, että mies myös valitsisi kihlasormuksen. Nooh, eihän se muuten varmasti niin paha olisikaan, mutta kun en itsekään tiennyt millaisen sormuksen haluaisin. En tiennyt haluanko timangeja vai en, mitä metallia sen tulisi olla saati, että minkä mallinen se voisi olla. Tiesin vain, että se saisi olla siro, sillä minulla on melko ohuet sormet joissa suuret timagi härpäkkeet näyttäisivät vain koomisilta. Tiesin myös, että en ihan perinteistä sormusta halunnut vaan, että olisi kiva jos siinä olisi vähän jotain erilaista. Että eikun sormus ostoksille, sillä näillä ohjeillahan varmasti löytää jo jotain, eikö.

No ilmeisesti kyllä. Enpä olisi itse varmaan edes näin täydellistä sormusta hankkia. Olen Pinterestin vannoutunut käyttäjä (jopa cv:ni löytyy kyseisestä palvelusta) ja sinne olenkin vuosien saatossa arkistoinut sitä sun tätä, muun muassa ihailemieni sourmusten kuvia. Noh, mieheni fiksusti tajusi käyttää tätä tietolähdettä hyväkseen ja kävi sieltä bongaamassa sellaisen sormuksen, joka hänestä toimi parhaiten tähän tarkoitukseen ja marssi kuvan kanssa korupajalle. Rakas sormukseni on siis teetetty minulle varta vasten ja siihen laitettu ajatus ja vaiva tekee siitä vain entistä tärkeämmän. Parempaa en olisi voinut edes toivoa ❤

Inspiraationa toiminut sormus. Koruseppä kertoi vain, että kestääkseen eliniän verran, sormus ei voi olla aivan noin kapea sillä tuo taipuisi heti jäädessään kiinni syksyn ensimmäiseen villaneuleeseen.

Hieman olen ollut fiiliksissäni sormuksesta, joten olen dokumentoinnut sormuksen ensimmäisten päivien kohokohtia kuten sormus ensi kertaa julkisessa liikenteessa, sormus remontoi sekä sormuksen ensimmäinen retki Stockmannille. Varmaan ihan normaalia käyttäytymistä…

Sormus bussissa
Sormus bussissa
Sormus remppaa
Sormus remppaa
Sormus ahkerana töissä (vaikka oma keskittymiseni kyllä oli hiukan hakusessa kun ajatukset karkaili aina, kun katse osui sormukseen..)
Sormus ahkerana töissä (vaikka oma keskittymiseni kyllä oli hiukan hakusessa kun ajatukset karkaili aina, kun katse osui sormukseen..)
Sormus lähdössä ensimmäiselle ulkomaan matkalleen
Sormus lähdössä ensimmäiselle ulkomaan matkalleen

//M

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s