Inspiraatio: Raitaa

Se ihana puoli siinä, kun ei vielä olla tehty mitään suuren linjan päätöksiä (päivämäärä, budjetti, paikka) on se, että vielä voi vapaasti suunnitella ja haaveilla. Olenkin tässä jo ehtinyt ihastua jos jonkinmoisiin teemoihin ja ajattelinkin, että ne voisi olla hyvä listata tänne blogiinkin tälläisinä inspiraatio postauksina itselleni muistiin ja eihän sitä tiedä, jos joku teistä lukijoistakin löytäisi itselleen hieman inspiraatiota myös näistä.

Ensimmäisenä ajattelin esitellä yhden tämän hetkisistä teema ihastuksistani: musta-valko raidan. Se on mielestäni ihanan erilainen siinä, että tarkotuksena ei ole valita yhtä väriä vaan värejä voi olla useita ja ne sitoutuvat yhteen lisäämällä tuota raitaa aina niiden kylkeen.

Toim. huom. Kuvien lähteisiin, niiltä osin kuin lähde oli tiedossa, pääsee klikkaamalla kuvaa

Kaitaliinan voisi melko edullisesti toteuttaa esimerkiksi Ikean musta-valko raidallisella Sofia -kankaalla joka 5,99 / metri hinnallaan ei budjettia kaataisi. Varsinkin, kun se on 150 cm leveä eli samasta palasta voisi saada jopa kolme saman mittaista kaitaliinaa.

Toki tuohon raitaa voi yhdistää vielä yhden tai kaksi ihan valittua väriä niin halutessaan. Melko kivaltahan tuokin näyttää.

Mikäli hääpaikalla on valkoisia pintoja ne on helppo myös koristella melko näyttäviksikin mustalla teipillä (en löytänyt raidasta sopivaa kuvaa, mutta tässä on hieman samaa ajatusta).

Melkoisen raikkalta tuo musta-valko raita näyttää myös pukeutumisen osana, sekä sulhon että morsiammenkin päällä.

Ja miksei vaikka kaasojen mekoissa.

Tässä teemassa myös ihastuttaa sen helppous (ainakin teoriassa) juurikin tuosta syystä, että esimerkiksi musta-valkoraidallisella kuvio teipillä tai nauhalla voi tuunata melkein mistä vaan teemaan sopivan. Ja välttyisi siltä ”juuri sen oikean sinisen” metsästämisen tuskalta 🙂 Tietysti joku juju muissakin väreissä varmaankin pitäisi olla, eli ovatko ne sitten kaikki kirkkaita tai huurrettuja tai pastelleja yms.

Mitäs olette mieltä? Itsäni ainakin kutkuttaa tämä idea.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s