Inspiraatio: valoa

Olen itse kesän lapsi ja rakastan valoa ja lämpöä. Elikkäs ihan tuo syksy-talvi akseli ei ole omaa suosikki aikaani. Tämä onkin yksi syistä miksi juuri syksylle tai talvelle halusin häät. Siihen kaikkein kamalimpaan ja ikävimpään ja pimeimpään aikaan juuri kaipaakin piristystä esimerkiksi juhlien muodossa. Ja mikä piristäisikään enemmän kuin häät. Ja mikä sopivampi teema silloisiin häihin kuin valo.

Valoilla on mahdollista saada aikaan todellisia vau-efektejä, mutta se on myös melko elegantti teema mikäli käytetään vain yhden värisiä valoja. Itse pidänkin erityisesti siitä kun vaaleat/valkoiset valot on yhdistetty hyvin neutraaliin palettiin esimerkiksi luonnon valkoiseen ja beigeen. Mahdollisesti siihen rinnalle voisi tuoda esimerkiksi tumman vihreää lehtien tai havujen muodossa. Mutta tarkoituksena tosiaan on antaa valoille suurin huomioarvo ja niitä tulisikin silloin olla runsaasti ja vaikka muutamassa eri muodossa.

Näissä on esimerkiksi aivan ihana tunnelma.

Mikä siinä on, että valot ja viirit vain sopivat yhteen kuin paita ja peppu?

Kankaat + valot on myös erittäin toimiva kombinaatio. Varsinkin hieman läpikuultavien tai ihan harsokankaiden takaa valot näyttävät ihana utuisilta.

Ihanat valokyltit olisivat tietysti must ❤

Tässä myös teemaan sopivaa diy projektia. Eli iki-ihanat (ja hermoja raastavat, kuten kukaan joka niitä on koskaan joutunut väkertämään voi varmasti todistaa) pompomit joiden sisään on laitettu valot. Nämä toimisivat esimerkiksi beigen ja valkoisen sävyissä oikein hyvin.

Toinen teemaan sopiva ja helpon näköinen diy on pingpong pallo valot. Ohjeet täällä.

Toki teemaan kuuluvat myös kynttilät, joilla saisikin näyttävyyttä pöytien koristeluun. Itse pidän eityisesti kynttilät + lasi yhdistelmästä, joka on elegantti ja jättää itse tulen kauniisti esille.

Myös kutsut voisi toki suunnitella teemaan sopiviksi.

Illan päätteksi voisi järjestää Ameriikkalais tyylisen send off hetken tähtisädetikkujen loisteessa tai mikäli tila sen sallisi niin vaikka ensimmäisen tanssin voisi tanssia niiden tuikkeessa.

Ja toki loppu illan diskoiluihin kuuluisi luonnollisena osana valotikut.

Mitäs olette mieltä? Onko valot mielestänne tarpeeksi ollakseen ihan pääteema vai onko ennemmin toiseen teemaan liitettävä sivuteema?

Teemaan liittyen, jos joku pohtii valoelementtejä omiin juhliinsa, niin vinkki vitosena Somistevuokraamon sivuilta löytyy tällä hetkellä arvonta, jossa voi voittaa ihania valosarjoja toivomissaan väreissä (5 sarjaa, arvo 45€). Vaikeinta tuossa taitaa ollakin valita 40 värivaihtoehdon joukosta vain neljä.

//M

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Inspiraatio: valoa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s