Inspiraatio: geometria

Jatketaanpa vielä näillä inspiraatio postauksilla, kun en ole rempan keskeltä ehtinyt tehdä vielä paljoakaan häiden vuoksi. Budjetti nyt ehkä kriittisempnä odottaa tuossa tekemättömien asioiden listalla. Vähän olen kyllä tahalleni vältellyt tuota aihetta, sillä pahoin pelkään että jää haaveilut sikseen kun kun iskee realismin märkä rätti vasten kasvoja. Myös jonkilainen to do -lista /aikataulu pitäisi varmaan tehdä. Seuraava deadlinehan on tuo 1.10 johon mennessä pitäisi päättää haluammeko kirkkovihkimisen ja mikäli sen haluamme (hieman olemme siihen suuntaan nyt kallistumassa) pitäisi juhlapaikkakin miettiä, jotta se ja kirkko olisivat edes suurin piirtein samalla suunnalla. Huh.

Mutta nyt siis vaaleanpunaiset rillit nenälle ja kaiken tuon inhan realismin siirtäminen syrjään vielä ainakin hetkeksi. Olen jo pitkään ollut geometrian lumoissa ja se viehättää sekä graafisessa suunnittelussa että esimerkiksi sisutuksessa. Miksei se siis toimisi häissäkin? Tämä olisi toteutettavissa diy tapaan esimerkiksi origamin muodossa joten mahdollisesti siis myös budjetti ystävällisesti.

Toim. huom. kuvaa klikkamalla pääset sen lähteeseen.

Paperin lisäksi, hieman vähemmän budjetti ystävällisesti, myös metalli  ja betoni /betoniksi naamioidut materiaalit toimivat erinomaisesti tämän teeman puitteissa. Näitä kun vielä yhdistää esimerkiksi mehikasveihin ja puu koristeisiin niin päästään kyllä lähelle täydellisyyttä.

Myös esimerkiksi yksinkertaiset himmelit toimisivat oikein hyvin koristeina joko pöydillä tai perinteisemmin katosta roikkuvina. Omaa silmääni miellyttää varsinkin nuo rautalangasta tehdyt versiot yhdistettynä kukkiin.

Ja mahdollisuuksia sulhon ja morsiammen pukautumiseen:

Nämä seuraavat korvikset voisin laittaa vaikka heti tilaukseen *drool*

Vaikeinta tässä teemassa olisi varmastikin päättää kaikkien ihanien kutsu vaihtoehtojen joukosta se yksi. Vaihtoehtoisina suuntina ovat  joko hyvin monokromaattinen tyyli, joka hyödyntää vain muutamia värejä ja luo melko hienostuneenkin viban, tai  iloinen värien kirjo, joka luo taasen melko leikkisän tunnelman. Molemmissa on kyllä omat hyvät puolensa, mutta ehkä kuitenkin tuo hieman hillitympi tyyli kutkuttaa minua enemmän.

Loppuun vielä todistusaineistoa miehelle meille siitä, että tämä olisi toteutettavissa, diy-ohjeiden muodossa.

Tässäkään ei kannata unohtaa kaikkien koristelunbudjettien sankaria eli teippiä, jolla saa tyhjiin seinäpintoihin (esim vessoihin, oviin, yms.) teeman mukaiset koristelut melko pienellä vaivalla. Itselläni oli edellisessä vuokra-asunnossa juurkin tämänlaiset origamilinnut seinällä ja ne oli kyllä nopeat ja helpot tehdä. Suosittelen vain valitsemaan kerralla tarpeeksi pysyvää teippiä. Esim maalarin teippiä saa muissakin väreissä kuin vain valkoisena esimerkiksi Clas Ohlsonilta.

Vinkkinä muuten, että teipillä saa hirmu halvasti, helposti ja väliaikaisesti kivoja koristeita. Itse esimerkiksi taiteilin Doctor Who:n 50-vuotis juhlaepisodin katselutilaisuutta varten tämänlaisen Tardiksen ulkooven ympärille. Ihan paras sarja muuten, onko muita faneja?

Melkoisia kärsivällisyys harjoituksia iso osa noista koriteista vaikuttaa kyllä olevan, mutta onneksi vielä on sen verran aikaa, että vielä voisikin tälläisiin projekteihin sitoutua. Vaikka melkein jo näen itseni itkien väsertävän jotain origamilintuja vielä edellisenä päivänä 😉

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Inspiraatio: geometria

    1. Itsekin olen tällä hetkellä aikalailla tämän tyylin lumoissa 🙂 ja onneksi tulee muitakin juhlia, joissa näitä ideoita voi hyödyntää.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s