Inspiraatio: tähtinen yö

Hellou pitkästä aikaa. Super työkiireiden ja sairasteluiden sekä tietysti ikisuosikkini muuttolaatikoiden purkamisen ohella vapaat hetket ovat jääneet melko vähäisiksi, joten pahoittelen pientä hiljaisuutta täällä blogin puolella.

Olen kuitenkin tässä välissä ehtinyt ihastua jälleen uuteen teemaan/koristelutyyliin. Tämän inspiraation oikestaan sain vastattuani Häähullun haaveiluja blogin Miloun minulle laittamiin kysymyksiin. Siinä avasin hieman yhtä häämatka vaihtoehtoa, joka suuntaisi Atacaman hulppean ja romanttisen tähtitaivaan alle. Miksei hieman sitä romantiikkaa voisi tuoda osaksi itse hääjuhlaakin?

Tästä olisikin hieman vaikeampi löytää minua miellyttäviä inspiraatiokuvia. Silti uskon, että oikein tehtynä tästä voisi saada hulppean taustan juhlille. Tähän voisi myös melko helposti yhdistää vesivärejä sekä tietysti olennaisena osana olisi valaistus 😉

Tästä se ajatus sitten lähti:

IMG_0665.JPG

Ja tässä hieman ideoita miten tuota tunnelmaa voisi tuoda hääjuhlaan:

Projektoreilla saisi melkoisen mahtavia maisemia maalailtua esimerkiksi seiniin ja kattoihin:

Pöydät voisi tietysti nimetä erilaisten tähtien tai tähtirykelmien mukaan. Tähdillä kun on ihania nimiä: Vega, Sirius, Altair, Mimosa, Castor, Regulus, Bellatrix (hmm.. ilmeisesti J.K.Rowlingkin on ollut tähtien nimien ystävä 🙂 ). Myös paikkakortit voisi olla henkilön horoskoopin mukaisella tähtisikermällä koristeltu:

Yksi osio, jota odotan erityisen paljon häiden järjestelyssä on korttien suunnittelu. Ihania vaihtoehtoja taas tässäkin teemassa:

Ja hieman vesiväriä

Ihanat nuo kirjekuoret

Ja hieman star quality:a myös pukeutumiseen:

Ja nämä korvikset voisin tilata taas vaikka heti. Ei ole edes hinnalla pilattu (8,51). Etsy ❤

Ja perinteisesti loppuu vielä muutamia todisteita siitä, että tämän voisi jotenkin toteuttaa, eli tee-se-itse-ohjeistuksia.

Tämä ei näytä helpoimmalta ohjeelta, mutta lopputulos on kaunis ja toimisi esimerkiksi pöytien koristeina:

Huh, siinä taas kuvia kerrakseen. Hirmuisen ihania JA karkkina kakun päällä tämä on ensimmäinen inspiraatiopostaus joka on saanut hyvää palautetta mieheltäkin (wuhuu!!). Ehkäpä tässä olisi potentiaalia 🙂

Millaisia tuntemuksia nämä teissä herättää?

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Inspiraatio: tähtinen yö

    1. Ihanat värit! Olen todella tykästynyt tuuman siniseen ja sininen sattuu olemaan myös sulhon lempiväri, joten sitä varmaan kyllä jossain muodossa meidän häissä nähdään 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s